آیا داروهای خوراکی ام اس خوبه ؟ اثر بدی روی بدن نداره من قبلا کوپامر استفاده میکردم الان رفتم پیش یه دکتر جدید اون به‌ همه دارو خوراکی میداد. میخواستم ببینم ضرر نداره آیا میشه بعد دوباره اگه خواستیم تزریق رو شروع کنیم‌؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

سلام
هر دارویی چه به صورت خوراکی چه تزریقی عوارض را دارد
داروی ام اس جهت کنترل بیماری است و از پیشرفت بیمارس جلوگیری می کند که بسیار ضروری و حیاتی است و حتما باید تحت نظر پزشک متخصص مصرف شود، عدم مصرف آن عوارض بسیار جبران ناپذیرتری دارد.
توصیه می شود حتما دارهایی که پزشک تجویز می کند را مصرف کنید