بنظرتون من افسردگی دارم

با سلام عرض ادب خدمت تون.

من ۱۷ سالمه و از وقتی که بچم به دنیا اومده همش فکرای الکی میکنم همش تو خودمم. سر هر چیزه الکی گریه میکنم ،احساس میکنم شوهرم منو دوس نداره، از بی تفاوتی هاش نسبت به خودم همیشه ناراحت و غمگینم ... بعضی وقتا اینقدر استرس دارم بی دلیل که گریه میکنم و الان ۶ ماهه که بچم به دنیا اومده و هنوز فرقی نکردم تو رفتارم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

طبیعی هستش افسردگی پس از زایمان هست حتما به روانپزشک مراجعه کنید