سردمزاجی

سلام من 4ساله ازدواج کردم 30 سالمه وشوهرم 34 متاسفانه همسرمم از اول ازدواج سردمزاجی بود و ب مرور بیشترشد یعنی سال اول هفته ای یک بار رابطه بود والان درماه یک بار. احساس میکنم خودم افسرده و بی‌حال و اون شوق قبل ازدواج برا رابطه جنسی ندارم احساس نیاز میکنم اما دررابطه کم پیش میاد راضی باشم خیلی رابطمون خسته کننده شده

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

باید تمام علت ها بررسی بشود آزمایشات لازمی رو همسرتون انجام بدهند و تمام جوانب در نظر گرفته بشود که آیا علت جسمانی هست یا روحی،حتما به پزشک متخصص مراجعه کنید