سلام من خانمی ۲۹ ساله که بعد از فرزند اولم دچار افسرگی و فوبیا بیماری شدم به مدت ۳ سال دارو مصرف کردم فوبیا کمتر شده اما دچار پنیک شدم و افکار منفی خسته شدم الپرازولام روزی نیم برا پانیکم میخورم دکترم میرم اصلا جواب نمیگیرم خسته شدم از این وضعییت تو رو خدا راهنمایی کنین روانکاوی هم شدم یه داروی شادی اور و ضد پانیک بهم معرفی کنین ممنونم هزینه دکتر رفتن ندارم دیگه لطفا خواهش کینم چه دارویی بخورم که در کنار بتونم الپرازولام هم ترک کنم الپرازولام روزی دوتا نیم میخوردم الان کردمش یکی ولی باید دارویی جایگزینش باشه کارای دیگه مثل ورزشم میکنم فقط ی دارو بدین من خوب شم تو رو خدا

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
ميتونم درك كنم چقدر براتون شرايط سختي هست اما تنها كسي كه ميتونه براتون دارو تجويز كنه يا دوز داروها رو كم و زياد كنه متخصص اعصاب و روان هستن و خيلي مراكز روانپزشك هايي دارن كه با هزينه مناسب و به صورت دولتي كار ميكنن روانكاوي كمكي به حمله پنيك و علائم پديد امده بعد از زايمانتون نميكنه چون قطعا اين موارد ريشه ايي تر هستن و روانكاوي پروسه طولاني مدته از رويكردهاي موج سوم نتيجه بهتري خواهيد گرفت .
در قدم اول حتما براي داروها با روانپزشك صحبت كنيد در كنارش هم سامانه مشاوره انلاين هست كه خدمات مشاوره با قيمت مناسب ارائه ميدن و از مشاور فردي كمك بگيريد .