پنیک

با عرض سلام خدمت بزرگواران

من حدود دوسال پیش پنیک شده بودم و تحت درمان بودم. به مدت ۸ ماه از قرص اسنترا ۵۰ و الپرازولام نیم استفاده میکردم که دارو خوب بود و حالم خوب شد .اما بعد دو سال دوباره الان اون حالت های حمله ناخوش بودن و تنگی نفس برام برگشته. حمله پنیک خیلی شدید ندارم اما به شدت عصبی و زود رنج شدم و اشتهام خیلی کم شده و احساس خوبی ندارم .دسترسی به پزشک ندارم خواستم بدونم ایا میتونم دوباره با همون دوز داروهامو شروع کنم ؟ هفته اول نصفه اسنترا و نصفه الپرازولام صبح ها ؟

ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
مصرف دارو به تشخیص روانپزشک انجام میشود که باید با دکترتان صحبت کنید تا با شنیدن علائم شما تجویز دارو داشته باشند
اگر به پزشک دسترسی ندارید میت انید از روانپزشکانی که مشاوره تلفنی انجام میدهند راهنمایی بگیرید