خطای ان‌تی

سلام من تو هفته ۱۲و یک روز رفتم ان تی انجام دادم دکتر گف صددرصد دختره...حالا خیلیا میگن قسمت تناسلی جنین هفته۱۴ب بعد تشکیل میشه...اینطور چیزی درسته؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر این طور نیست اشتباه گفتند طبق رفرنس های علمی بین المللی اندام تناسلی جنین هفته ۱۵ بارداری تکمیل می شود و هفته ۱۲ بارداری قطعا خطا دارد موفق باشید.