سلام پسرم تازه به دنیا اومده متوجه شدیم انگشتهای اشارش یک بند نداره و تو سونوی انومالی گفتن مشکل نداره ایا بخاطر کوتاهی انگشت دکتر دستور سقط میداد یانه و من میتونم از سونوگرافی بخاطر این بی دقتی شکایت کنم یانه

اطلاعات تکمیلی

سن 25 شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر به خاطر این مسئله هیچ موقع اجازه سقط داده نمی شود سقط زمانی است که بچه سندرم داون(منگول)،ناهنجاری های مغزی و نخاعی ،قلبی و.. داشته باشد