خیانت همسر

ارتباط و حرفهای جنسی  همسرم با مرد غریبه رو تو موبایل دیدم و گفت که ۸ ماه این ارتباط بوده ولی حاضر به طلاق نیست و رابطه جنسی رو انکار میکنه و خشونت شدیدی در مقابل من بکار میبرد و بچه ها رو درگیر میکنه بنظرتون حرفش قبول کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۴ جنسیت مرد شغل دولتی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
ميتونم درك كنم چقدر اسيب ديديد و دونستن اين موضوع چقدر دردناكه
اين خشونت شديد كه عنوان كرديد يعني چي و اينكه بدترين نوع رفتار اينكه بچه ها را وارد اين موارد زناشويي كنن
ببينيد اينكه به چشم ديديد و خودشون هم گفتن رابطه ايي هست جايي براي قبول كردن يا نكردن نميزاره
يعني تا هميشه اين موضوع كنار ذهن شما هست اگه نخواهيد حل كنيد
اين مورد نياز به جلسات خانواده درماني داره اينكه علت اين موضوع رو پيدا كنيم همسرتون ايا كمبودي توي زندگي داشته كه به فرد ديگري روي اورده و علت عدم موافقت بر جدايي چيه و اينكه ايشون حرف ها و احساسات شما رو بشنوه و اينكه ايا اصلا ميخواهد براي بازگشت اين اعتماد و ادامه زندگي قدمي سازنده برداره يا با پرخاش و درگير كردن ديگران جلو بره و خود شما چي ايا ميتونيد با اين موضوع از نظر رواني كنار بيايد ايا ميتونيد خشم رو كنترل كنيد يا شما هم ممكنه در غالب تلافي يا خشم رفتارهايي انجام دهيد كه اسيب بيشتر براي خودتون و فرزندانتون داره .