سلام من شش ماهه با پسری در ارتباطم

قراره بیاد خواستگاری

پسره خوبیه اخلاقش عالیع مهربونیه بامحبته

فقط مشکل من اینه که خیلی بیش از اندازه محبت میکنه جوری ک کل روز حرفامون ابراز علاقس هیچ حرفه دیگه ای نداریم

روزی هزار بار حرفای تکراری وقربون صدقه میشنوم

حس میکنم نسبت بهش سرد شدم ازینکه دوسش دارم مطمئن نیستم رابطمون برام کسل کننده شده

تروخدا راهنمایین کنید چیکار باید بکنم

قراره هفته بعد بیان خواستگاری

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
قطعا يه چيزهايي در شما در حال تغييره و همين باعث ترديد شما به اين رابطه شده كه حتما حتما بايد بروسي تخصصي بشه .
چطور وقتي راجب هدف ها و برنامه هاتون حرفي نزديد تصميم بر زندگي مشترك گرفتيد و جدي شدن رابطه ضروريه كه حتما قبل از هرچيزي مشاوره پيش از ازدواج برويد و همه اين موارد رو بررسي كنيد .
خوبه كه يه برگه برداريد خواسته هاتون از همسر اينده و دلايلتون از ازدواج رو بنويسيد اين راه بهتون كمك ميكنه و اينكه راجب اين حس حتما با اين اقا حضوري حرف بزنيد و بزارين ايشون متوجه چيزي كه داريد تجربه ميكنيد بشوند .