نمی دونم چطور باید با همسرم رفتار کنم واقعا سردرگمم

سلام وقتتون بخیر

واقعا ممنونتون میشم که راهنماییم کنید منو همسرم ۵ سال که با هم آشنا هستیم یکسال دوستی دوسال نامزدی و دو سال که عروسی کردیم من ۲۱ سال دارم و ایشون ۲۷ ساله هستن مشکلی که دارم اینه که بعد گذشت ۵ سال هنوز نمی دونم چطور باید با همسرم رفتار کنم راستش نمی دونم رفتار من مشکل داره یا شوهرم ، من خودم دوست دارم زندگیمون بدون جنجال و دعوا جلو بره ولی شوهرم حاشیه طلبه مثلا یه صحبت خیلی خیلی ساده که داریم میکنیم دوست داره مدام با کنایه صحبت کنه یا اینکه فکر میکنه باید جوری رفتار کنه که من رو پیدا نکنم که درمورد هر مسئله ای باهاش صحبت کنم

و یا اینکه فکر میکنه اگه تو خونه کاری انجام بده میشه وظیفش اصلا کمک نمیکنه

اخلاق خیلی بدی که داره اینه که اگه ذره ای باهاش صمیمی بشی سریع جبه میگیره و میره تو خودشو و..... باید بهش اهمیت ندم که خودش حرف بزنه خوب من که نمی تونم ۲۴ ساعت بی محلش کنم یا اینکه اگه من ناراحتم یکمی که از دلم درمیاره با شوخی و .... من که ناراحتیم برطرف میشه خودش یهو جبه میگیره و همش با تشر و دعوا انگار صحبت میکنه مثلا من بهش گفتم که تو جمع به من بگو خانم ولی اصلا اینکارو نمیکنه مخصوصا تو جمع خانواده خودش البته اینکه همه این رفتارو کم و بیش پدرشم انجام میده بی تاثیر نیست ولی من واقعا سردرگمم حتی از نوشتنمم باید متوجه بشید که انقدر با موضوعات مختلف درگیرم که هر کدومشون یک موضوع مفصل هستن من باید چیکار کنم چه رفتاری داشته باشم مثل خودش سرد باشم یا رفتارای خوب داشته باشم که یادبگیره از من یا اینکه دربرابر این رفتاراش دعوا و قهر راه بندازم که درست بشه یا اینکه بی خیال بشم که دزست بشه که امتحان کردم هر چقدر من بی خیال میشم شوهرم بیشتر کارشو ادامه میده

ممنونتون میشم من راهنمایی کنید 🌹

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
شما در سه دوره متفاوت باهمسرتان بوده اید ایا در هرسه شرایط یعنی دوران دوستی دوران نامزدی و دوران بعداز ازدواج همسرتان این خصوصیت اخلاقی را داشتند و شما مشکلاتی که مطرح کردید را داشتید؟
باهمسرتان گفت و گو کنید و بگویید که چقدر ایشان و زندگی در کنارشان برای شما مهم و ارزشمند است واحساس میکنید باید مهارتهای زناشویی را کسب کنید تا زندگی بهتری داشته باشید بگویید گاهی اختلافات کوچکی که بینتان است باعث دوری و دلشکستگی عمیق بینتان میشود و برای حل این مشکل میخواهید نزد زوج درمانگر بروید
همسر شما باید توسط زوج درمانگر مشاوره شوند و ایشان هم دیدگاه خود و نظراتشان را مطرح کنند و با مشاوره و زوج درمانی این مشکلات ریشه یابی شود