باشوهردچارخلاء عاطفی چکارکنیم

سلام همسرمن به شدت ادم عاطفی ای هست وانتظارمحبت داره نمیدونم چجورباش رفتارکنم پدرش رواز۹سالگی ازدست داد مادرش روهم پارسال انتظارمحبت ازپدرمادرمن داره بااینکه پدرومادرم برامون کم نزاشتن ازنظرخودشون ولی شوهرم راضی نیس ...حالامن بایدچکارکنم چجورباش رفتارکنم ممنونم راهنمایی بفرمایید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

در حد معمول و متعادل محبت داشته باشید در صورت نارضایتی ایشون ازش درباره محبت و انتظاراتش سوال کنید