باشوهرم مشکل دارم

باسلام شدیدا به مشاوره احتیاج دارم ولی دسترسی ندارم .عاشق شوهرم بودیم ازدواج کردیم قبل ازدواج به بهانه دوری سیگار شدید استفاده میکرد بعد ازدواج فهمیدم ناس استفاده کرده خیلی عصبانی شدم . گفت از من نیست تا الان بعد۲سال فهمیدم ماله خودش بوده میترسم فراتر از این حدام باشه و چیزای دیگم استفاده کرده باشه من ندونم. ترسوندمش  وقتی که فهمیدم ناس از خودشه که  جدا میشم ولی نمیدونم باورش شد یا نه اخه خیلی دوستش دارم. الانم اعتماد ندارم که ترک کرده باشه موندم واقعا از طرفی هم خیلی ازم دور شده .ممنون میشم جواب بدین یا مشاوره انلاین بهم معرفی کنین دوست داشتنم داره کم میشه فکر میکنم نمیخوام زندگیم خراب شه بچم دارم

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز بجای تهدید همسرتان با ایشان صحبت کنید و آسیب هایی که میتواند اعتیاد برای ایشان و زندگی زناشوییش وارد کند گوشزد کنید
تشویقش کنید که اگر ترک کند کمکش خواهید کرد طوری رفتار نکنید که احساس کند در هر شرایزی کنارس می مانید بگویید سلامت زندگی فرزندتان برایتان مهم است شما نیاز به مشاوره ترک اعتیاد دارید که تخصص بنده نیست . میتوانید با توجه به شهر محل سکونتتان مشاور متخصص در زمینه ترک اعتیاد را با جستجو در اینترنت بیابید