نوع انسولین در دوران بارداری

باسلام وقت بخیر

من پانزده ساله که دیابت نوع یک دارم و انسولین قلمی نووراپید و لانتوس تزریق میکردم

اما بخاطر کمیباب شدن نوراپید و لانتوس درحال حاضر همولوگ و بازالین تزریق میکنم

قصد بارداری دارم و به متخصص داخلی مراجعه کردم گفتن درطول بارداری باید از نووراپید و لومیر استفاده کنم اما بخاطر نایاب بودنش دربازار خیلی نگرانی و استرس دارم درطول بارداری به مشکل نخورم

سوال من اینه که هیچ راهی نداره که بتونم از همین همولوگ و بازالین درطول بارداری استفاده کنم؟

ممنون از لطفتون

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام باید با پزشک زنان معالج خود مشورت داشته باشید.