مشاوره تربیتی فرزند

سلام ، وقت به خیر.

من یک مادر ۳۰ ساله هستم و یک دختر ۲ سال و ۴ ماهه دارم .

وقتی میخوام فرزندم کاری رو که در نظر دارم انجام بده (مثلا دارو بخوره) بهش میگم داروتو بخور بابا ببینه یا مثلا مامان بزرگ ببینه و اونم به خاطر تحسین اونا انجام میده .

الان که بزرگتر شده میبینم وقتی لباسه جدیدی میپوشه یا مثلا موهاشو درست میکنه میگه بابا ببین ، مامان ببین و از این تعریف و تحسین خیلی لذت میبره ،حتی گاهی میگه به خاله زنگ بزن منو ببینه.

میترسم این کار من برای آینده ش لطمه زننده باشه .

ممنون میشم که راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناسی

سلام

استفاده از این روش بطور همیشگی و مداوم فرزند شما را نیازمند تایید بار می‌آورد و می‌تواند اثرات مخربی داشته باشد و ممکن است در آینده بدون تایید دیگران، احساس بی ارزشی کند.
بجای این روش سعی کنید برای انجام کاری، از مزایای آن کار برای کودکتان بگویید. به زبان ساده و کودکانه.
مثلا دارو بخور حالت بهتر بشه، زودتر بتونی بازی کنی و....