سلام، وقتتون بخیر

دخترم سه و نیم سالشه بعضی وقتا یک کارایی میکنه که من عصبی میشم داد میکشم سرش مثلا ریخت و پاش میکنه یا حرفهایی که من خوشم نمیاد تکرار میکنه جدیدا یاد گرفته بعضی وقتا دست رومون بلند میکنه هم من و هم همسرم نمیدونیم چیکار کنیم نمیدونیم شیوه تربیتیمون به چه شکل باشه که هم ازمون حساب ببره هم باهامون احساس راحتی کنه ،خودمم زود صبرم تموم میشه عصبانی میشم و..

ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

سلام.عصبانی شدن شما و داد زدن شما چیزی را حل نمیکنه.اولا ریخت و پاش ها و کنجکاوی هاش طبیعی هست.در قالب بازی اجازه بدید گاهی ریخت و پاش کنه و بعد هم با کمک همدیگه وسایل را جمع کنید.اگر حرف زشت یاد گرفته برای چند ماهی هیچ واکنشی نسبت به حرف زشتت نشان ندهید.حتی طرز نگاهتون عوض نشه.برای او بطور مثال کلمه احمق با کلمه خورشید فرقی نداره.چون معنی کلمه احمق را نمیدونه.فقط متوجه شده هروقت این کلمه را بکار میبره همه بهش توجه میکنند.بهش توجه نکنید.هیچ کاری نکنید.کم کم از سرش می افته.اگر هم خودتون بهش حرف زشت میزنید.نزنید

وقتی شما را میزنه.قدتون را اندازه قدش کنید.دستش را محکم بگیرید .با اقتدار در چشمش نگاه کنید و بگید حق نداری کتک بزنی.درضمن خودتون هم کتکش نزنید.