سلام من پارسال روانشناسی بالینی بهداشت رو با نیم دور مجاز شدم ولی رتبه جالبی نبود خلاصه امسال هم فعلا دور دوم رو دارم میخونم به قبولی امید دارم ولی از طرفی برام در مرکز توانبخشی کار پیشنهاد شده با حقوق سیصد وپنجاه و بیمه 250. از که اگه برم از درس عقب میوفتم وشانس قبولی میاد پایین. از طرفی سابقه کاره بنظرشما برم یا نه؟؟؟
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز حقوق 350تومان برای یک ماه مبلغ کمی است ولی میتواند برای شما سابقه کاری به حساب بیاید اگر به فکر سابقه کاری هستید میتوانید به صورت کار ورز دوسه ساعت در روز را در توانبخشی کار کنید شما میتوانید با یک برنامه ریزی درسی مناسب هم درس بخوانید و هم ساعاتی از روز را کار کنید اگر ساعت کاری که به شما پیشنهاد شده زیاد هست بهتر است به درستان ادامه دهید در 4سال دانشگاه فرصت خواهید داشت که در توانبخشی کسب تجربه کنید