ادامه تحصیل در رشته روانشناسی بالینی

سلام میخواستم بدونم کسی که در رشته پرستاری در مقطع کارشناسی درس خونده اگر بخواد ارشد و دکتراشو روانشناسی بالینی بگیره میتونه مطب بزنه؟

پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

سلام
برای افرادی که رشته غیر مرتبط داشتن در حال حاضر(در جریان هستید که قوانین و مقررات تغییر می کنن) این امکان در مقطع فوق لیسانس وجود داره ... پس از اتمام مقطع کارشناسی ارشد از این افراد آزمونی توسط سازمان نظام روانشناسی گرفته می شه
در مقطع دکتری اما به دلیلی این که کارشناسی ارشد را در این رشته به اتمام رساندید نیازی نیست اما بایستی مسیر های مربوطه رو طی کنید
از طرفی برای گرایش بالینی تغییراتی در دست اجراست  که در اینده نزدیک مشخص می شه بلاخره عزیزانی که در رشته بالینی درس خواندن بایستی حتما زیر نظر روانپزشک در کلینیکی که روانپزشک حضور داره مراجع ببینن یا خیر
در این مورد ممکنه تغییراتی در سالهای اینده اتفاق بیوفته

اما در نهایت می خوام بگم این رشته بسیار جذاب و کاربردی است و شما اگر علاقمند به این رشته هستید فارغ از دلمشغولی برای چگونگی آن شروع به مطالعه کنیدو به سمتی که علاقمند هستید پیش برید تا ان زمان تغییرات زیادی در روند کسب جواز مرکز ایجاد خواهد شد ( که این موضوع خاص رشته روانشناسی نیست و در اکثر رشته ها این شرایط حاکم است) در ادامه با رفتن به کارگاه ها و کسب تجربه می توانید در کلینیک ها هم مشغول بشید بدون این که بخواهید مجوز مطب بگیرید فقط نیاز هست که مجوز درمان داشته باشید که مسیر راحت تری داره
شاد و پیروز باشید