، پدر کمال گرا

سلام خسته نباشید من یک پسرم چهارده ساله دارم و یه پسره هفت ساله که به مشکلی برخوردم امیدوارم کمکم کنید حلش کنم من یه برادر دارم ۳۳ ساله که متاسفانه کمی مشکل اخلاقی داره و اعتیاد و چون شوهرم همیشه مخالف ایشان بود من تمام  رابطم را با خانوادم تقریباً  کنترل شده انجام میدم طوری که پسرم اصلا با داییش در ارتباط نباشه و سالهاست که برادرم به خونه من نیومده من توی شهر دیگه زندگی می کنم و هیچ ارتباطی بین پسرم و داییش نیست شاید آخرین بار دو سه سال پیش در کل۲ دقیقه با هم بودیم اما مشکل بزرگ من اینه که همسرم رفتارهای پسر مرا به داییش نسبت میده نشستنش برخاستن ش حرف زدنش راه رفتنش و سر هر مسئله ای یه دعوایی راه میندازه که تو هم داری شبیه اون میشی و اینکه پسرم داره اذیت میشه تمام تلاششو میکنه که پدرش رو راضی نگه داره ولی متاسفانه شخصیت برادرم از ذهن همسرم پاک شدنی نیست و من نمیدونم چه جوری باید با این مسئله کنار بیام و چه کار کنم این مسئله روی اعتماد به نفس و رابطه پسرم با بقیه تاثیر داشته اخلاقش بد شده به خاطر گیرها یه پدرش سر هر مسئله پس پرخاشگر شده همسرم آدم موفقی در کار و چه در زندگی و ما هیچ کم و کسری نداریم فقط تنها مشکل من همین که گاهی باعث اختلاف میشه،  بگید باید چیکار کنم فقط بگید باید چه کار کنم چه جوری برخورد کنم چه رفتاری نشون بدم در ضمن شوهر همسرم همیشمه میگه این رفتارها ژنتیکی هست پسر من به اون میکشه

اطلاعات تکمیلی

سن 38 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناسی

با سلام

مثل "حلال‌زاده به داییش میره" همانطور که در جامعه و اذهان عمومی رایج است در ذهن همسر شما نیز نقش بسته.
حتی‌الامکان از ارتباط داشتن با برادرتان خودداری کنید.
برای آگاهی از نحوه برخورد و رفتار پسرتان در چنین شرایطی، حتما ابتدا خودتان به همراه پسرتان و در جلسات بعدی به همراه همسرتان به مشاور مراجعه فرمایید.