مشاوره قبل ازدواج و خواستگاری

سلام روز بخیر ممنون میشم اگر ممکنه سوال منو زود جواب بدید🙏

یکی از اقوام خیلی دور پدرم با اینکه من رو ندیدن(فقط عکس منو دیدن😶) از پدرم خواستگاری کردن برای پسرشون که احتمالا یک یا دوسال از من بزرگتر هست و درس تمام کرده و الان سرباز هستن و طبق حرف هاشون کارش مهیاس

(از شرایط شعلیش زیاد در جریان نیستم و پدرم در جریان هستن)

و اینکه ما از دو شهر متفاوت هستیم که فاصله بین دو شهر هزار کیلومتر کمی بیشتره

قرار گذاشتن که بیاین شهر ما و باما ملاقات کنن و من هم با پسر ایشون اشنا شم و من هم ب پدرم گفتم حداقل ۴ ماه برا شناخت ایشون نیاز دارم

منتها من ترسم از اینه ک این اقا پسر بخاد منو ب شهر خودشون ببره و اقوام و خاتواده پدریم اون شهر هستن ولی من دوست ندارم برم و اینکه من میخام ادامه تحصیل بدم و در اینده شاغل شم و من شخص مدهبی و محجبه ای نیستم (میترسم که ایشون تاکید کنن به حجاب داشتن)

من نمیدونم چطور باید با ایشون مطرح کنم؟من تا بحال ن با پسری دوست بودم و ن موقعیت ازدواج ک خودم در جریان باشم برام پیش امد

اصلا چ وقت باید ب ایشون بگم من نمیام شهر دیگه؟

اگر شرایطش خوب نبود همون اول پدرم ایشون رو رد میکردن و حتی خودم هم رد میکردم و این دودل بودنم هم ب خاطر زندگی در شهر دیگ و شرایط دیگس!!

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
مواردی که به آن اشاره کردید بسیار مهم هستند میتوانید از پدرتان بخواهید قبل از اینکه جلسه خواستگاری صورت بگیرد در مورد محل زندکیتان از پدر خواستگارتان بپرسد که قصد دارند بعد ازدواج کجا زندکی کنند .اگر به توافق رسبدند خواستگاری صورت بپذیرد
در مورد موضوعات دیگر هم حتما باید بدون رودربایستی صحبت کنید که نظرشان در مورد ادامه تحصیل شما و همچنین طرز فکرشان در مورد مسائل اعتقادی و مذهبی به جه نحو است
هرکدام از این موارد در صورت مخالف بودن طرز فکرتان به تنهایی میتواند در اینده برایتان مشکل ساز باشد
پس حتما در جلسه ای که قرار است باهم گفت و گو کنید این موارد را مطرح کنید