سلام، وقت بخیر، میخواستم در مورد سندروم تورت بدونم، وآیا هالوپریدول داروی درمانش هست یا نه، سپاسگذارم

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
اين سندروم به سندروم تيك هم معروفه انجام حركات تكراري و فير ارادي كه از حركات كم يا حركات پيچيده را شامل ميشه  مثل بالا انداختن شانه ،حركات چشم و ...
علت اين سندروم مشكلات عصبي است و تا جايي كه ميدونم داروي قطعي ندارم بهتره براي اشنايي بهتربا متخصص مغز اعصاب صحبت كنيد .