درمان تورتیکولی گردن نوزاد

سلام وقت بخیر .من یه دختر ۴ ماه و نیمه دارم که از ۳ ماهگی متوجه تورتیکولی گردنش شدیم . فیزیوتراپی میبریمش که از یک اشعه قرمز برای گرم کردن استفاده میکنه.میخواستم ببینم این اشعه برای مغز و چشم و پوست بچم مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ خیلی کجی گردنش کمه چند جلسه ای خوب میشه؟ کاردمانی هم میبریم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

با سلام خدمت شما والد گرامی
اشعه قرمزی که فرمودید اشعه مادون قرمز هست و اگر بر روی چشم کودک یک چشم بند بسته بشه یا به هر روش دیگری از تابیدن اشعه به چشم نوزاد جلوگیری کنید مشکلی نداره و آسیبی به کودک نمیزنه.
اینکه چند جلسه‌ای خوب میشه رو بهتره از درمانگران کودکتون که نوزاد رو از نزدیک ویزیت کردن بپرسید.
نکته مهم اینه که توانبخشی( فیزیوتراپی و کاردرمانی) رو تا اتمام درمان و بهبود کامل کودکتون ادامه بدید و وقفه نندازید و موارد گفته شده برای منزل رو رعایت کنید و تمرینات رو انجام بدید.
با احترام