فحاشی همسر

سلام وقتتون بخیر وخسته نباشید

همسر من خیلی بددهنه سر هر موضوعی سریع عصبانی میشه و داد میزنه و بهم بی احترامی میکنه واقعا از این رفتارش خسته شدم اعتماد به نفسمو از دست دادم چند روز پیش سر یک موضوع بحثمون شد ‌علاوه براینکه بهم بی احترامی کرد منو هم زد فقطم با ی معذرت خواهی واینکه خودمم از کارم ناراحتم تمومش کرد بااینکه دید من هنوزم ازش ناراحتم هنوز دوروز ازاین موضوع نگذشته باز سر یک موضوع خیلی بی اهمیت شروع کرد به داد زدن وبی احترامی ومن هم ایندفعه جوابشو دادم میدونم کارم اشتباه بود ولی واقعا غرور منو خوردمیکنه باید چجوری باچنین مردی رفتارکنم؟واقعا ازش سرد شدم واحساس می‌کنم خیلی خورد شدم.لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
کتک زدن و فحاشی درهیچ شرایطی قابل توجیح نیست .بنظرمیرسد همسرتان به بلوغ شخصیتی نرسیده است و رفتارهای تکانشی ایشان میتواند زمینه خانوادگی داشته باشد
باهمسرتان صحبت کنید و بگویید که هردو نیاز به مشاوره دارید تا بتوانید بر رفتارتان مسلط باشید
حتما باید نزد زوج درمانگر بروید تا ریشه این رفتارهای تکانشی مشخص و با راهکارهای درمانی بتوانید به کنرل خشم و مدیریت هیجان برسید