آیا تخمک بالغ نشده میتونه آزاد بشه؟

سلام.من لتروزول مصرف میکنم و هر ماه یکی از تخمدانهام روز ۱۴ سیکلم درد میگیره دکترم گفت این نشانه آزاد شدن تخمک هست.و ۲۸ سیکلم پریود میشم.سوالم ابنه که آیا تخمکی که بالغ نباشه یعنی ۱۰ یا ۸ یا کوچکتر این اینها باشه مبتونه به موقه آزاد بشه و من به موقه پریود بشم؟یا تخمکهایمن بالغ میشن و آزاد میشن که من به موقع پریود میشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر ربطی ندارد باید تحت نظر مرکز تخصصی ناباروری باشید تا پروسه درمانی خود را ادامه دهید تا نتیجه بگیرید موفق باشید