اقدام به بارداری و فولیکول بالغ

سلام و خسته نباشید.من میخوام برای بارداری اقدام کنم. تجربه اولمه. رفتم سنوگرافی گفت که تخمدانات نرمال و اندازه طبیعی. فولیکول بالغ مشاهده نشد.نگرانم که چرا فولیکول بالغ ندارم. چهارماه هست پریود نشدم. فقط یک ماه قرص ال دی مصرف کردم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز شما باید برای منظم شدن پریودی خود زیر نظر پزشک دارو مصرف کنید تا زودتر نتیجه بگیرید موفق باشید