قرص آزاتیوپرین و اقدام به بارداری

قرص آزاتیوپرین. و بارداری

سلام من کولیت اولسراتیو دارم و برای اقدام به بارداری از دکتر زنان پرسیدم گفت اصلا نمیخواد به دکتر روده ات بگی و قرص های کولیت مشکلی ندارن ولی یکبار دکتر روده ام گفت ۴ ماه قبل بارداری باید ازارام قطع بشه میخواستم ببینم کدوم درسته ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

ازاتیوبرین را بس از 3 ماهه اول با اطلاع متخصص زنان می توانید شروع کنید .