سلام. بیست و دو ساله هستم. قرار شده با یه آقایی ازدواج کنم که اون هم مثل من تالاسمی مینور داره هنوز ازدواج نکردن تقریبا نامزد هستیم. با این که از نظر علمی می دونم ۲۵ درصد احتمال سقط جنین هست. و مقاله های زیادی رو خوندم ولی می خوام مطمئن باشم که اگه از همه ی احتمالات‌ بدترین‌ اش برام اتفاق بیفته چه خطراتی هس و دقیقا چه بر من خواهد گذشت. راستش امکان ازدواج نکردن هم هست. ممنون می شم توضیح بدید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام ممكن است فرزند مبتلا به تالاسمي ماژور به دنيا  بياوريد