سلام و خسته نباشد من دیروز برای سونو بارداری رفتم که گفتن جنین احتمالا زیر 5 هفتس و ساک کوچیکه (7mm ) برای رشد جنین در این سن و تشکیل قلبش چه خوراکی هایی باید خورد که تاثیر موثری داشته باشن؟
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی خوارکی خاصی در این مورد توصیه نمی شه رژیمتون شامل همه گروهها به خصوص گوشت ها، حبوبات و لبنیات باشه شاد باشید