استرس شدید را چگونه می توانم از بین ببرم

با سلام و وقت بخیر

من متاسفانه از کودکی تا به الان که ۲۴ سالم هست در مواقعی که قصد سخنرانی در یک جمع را داشته باشم‌که تعداد از ۱ نفر افزایش پیدا میکنه دچار استرس شدید می شوم به قدری که عضلات بدنم منقبض شده و نفسم در قفسه سینه ام حبس میشه و بغض گلوم رو میره و چیزی نمونده که اشک هم جاری بشه. این موضوع نه تنها برای سخنرانی در جمع بلکه در حضور اشخاص غریبه یا تماس تلفنی که شخصیت بداخلاقی داشته باشند هم برای بنده پیش می میاد یا اگر شخصی باشه که اعتماد به نفس خیلی زیادی داشته باشه این حالت بهم دست میده انگار که من یک موجود ضعیف هستم و اون یک فرد قوی بارها سعی کردم روی خودم کار کنم روی اعتماد به نفس و عزت نفسم اما نمیدونم واقعا چرا هیچ فایده ای نداره کاملا همون حالت ها بهم دست میده و بعدش احساس حقارت و قربانی بودن بهم دست میده و ناراحت میشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
شما به تنهایی نمیتوانید باورهایتان را تغییر دهید برای افزایش اعتماد بنفس نیاز به کمک و راهنمایی مشاور دارید
این موضوع میتواند ریشه در سبک فرزندپروری شما و رفتاری که والدینتان داشته اند و ... داشته باشد که بهتر است با کمک روانشناس ریشه این ترس و نگرانی را پیدا کنید
گاهی هم با استفاده از چند تکتیک میتوانید بر ترس و اضطرابتان غلبه کنیدمثلا هنگام سخنرانی افراد را در لباسهای مبدل و بچه گانه و ... تصور کنید
توصیه میکنم حتما با روانشناس جلسه حضوری یا تلفنی داشته باشید