شک و تردید و اضطراب مداوم

سلام خسته نباشید من ۱۸ سالمه و سال ۹۸ ازدواج کردم شهریور به طور سنتی اما آذر ماه ۹۹ طلاق گرفتم و ۳ ماهه بعدش با یکی از اشناهامون که قبلا هم میشناختمش و بهش علاقه داشتم ازدواج کردم ایشون ۳۷ سالشونه و ازدواج ناموفق داشتن و یک دختر ۶ ساله دارن‌. و رابطه ام رو با ایشون خیلی دوست دارم و بی نهایت عاشق همسرم هستم اما مدام شک و اظطراب دارم خیلی از اینکه ازش جدا بشم یا از پیشم بره ترس دارم به شدت خیلی گریه میکنم به خاطر این موضوع

و من همش شک دارم بهش که خدایی نکرده خیانت نکنه یا همش حس میکنم ممکنه اطرافیانم مثل خاله یا دخترخاله و دوست با شوهرم رابطه داشته باشن واقعا بعضی وقتا از این فکرا دیوونه میشم خیلی همسرم رو دوست دارم بهش وابسته ام اصلا دیوونه اشم و من قبل از ازدواجم با ایشون ۳ بار خودکشی ناموفق داشتم اما همسرمو خیلی دوست دارم واقعا میترسم از اینکه نباشه و من میگرن هم دارم و به شدت اذییت میشم برای این موضوع

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل نرس دندانپزشک
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
شما وابستگی ناسالم دارید و افکار وسواسی سراغتان می آید از آنجا که تجربه خودکشی هم داشته اید و شرح حالی که داده اید توصیه میکنم حتما حضوری با یک روان درمانگر در ارتباط باشید تا با جلسات مشاوره ریشه این مشکلات پیداشود
دوست عزیز شما حتما نیاز به جلسات درمانی دارید و ازشما میخواهم حتما پیگیر جلسات مشاوره شوید