غربالگری دوم بارداری ضروریه

سلام خسته نباشید من غربالگری اولم رو سیزده هفته انجام دادم و جوابشون خوب بود و ریسک نداشت و خواستم بدونم دیگه غربالگری دوم نیاز نیست چون جواب اولی خوب بوده؟بعضی ها میگن غربالگری اول هم خوب باشه باید سونوگرافی غربالگری دوم رو انجام بدید آیا درسته ممنون میشم جواب بدین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

ازمایش خونی غربالگری 2 بین 15 تا19 هفته انجام می شود و سونوگرافی انومالی در 17 تا 18 هفته .