واکسن های ده ساله در بارداری ضروریه؟

سلام من متولد 73 هستم و سال 98 باید دور دوم واکسن های ده سالم رو میزدم . ولی مرکز بهداشت گفت اونا ضروری نیستن سال 88 که اول دبیرستان بودی رو زدی حالا الان 98 رو برای چی اصرار داری که بزنی ؟!؟!!

 من فکر میکنم که باردارم به نظرتون نباید واکسن های ده سالمو بزنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام این حرف مرکز بهداشت خلاف قانون بوده و وظیفه داشته اند که حتما واکسن کزاز را تزریق کنند و باید هر ۱۰ سال در سنین باروری  تزریق شوند حتما به مسئول مرکز بهداشت خلاف انجام شده را گزارش دهید و  واکسن را تزریق کنید موفق باشید.