دعوا مادر با ناپدری

سلام من ۱۵ سالمه و مادرم از ۱۱ سالگیم با یه اقایی ازدواج کرده که مرد بدی نیست یعنی با من مشکلی نداره ولی مامان و ناپدریم خیلی با هم دعوا میکنن دو سه بارم مچشو موقع خیانت گرفته مامانم ولی به خاطر بردار کوچیکم جدا نمیشن مشکل اصلی من اینه که خیلی دعوا هاشون بده مامانم مشکل قلبی داره میترسم تو دعوا ها چیزیش بشه من استرس میگیرم همش بغض دارم دستو پام میلرزه اصلا وقتی صدا ماشین میاد میفهمم دارن میان خونه دلم میخواد بمیرم مامانم موقع دعوا ها خیلی به خودش فشار میاره و اذیت میکنه خودشو خیلی میترسم چون اگه مامانم چیزیش بشه من هیچکسو ندارم بعد اون نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید چطور بیخیال و نترس باشم انقدر بغض کردم گلوم ورم کرده دیگه خوب نمیشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۵ جنسیت زن شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
میدانم در شرابط خوبی نیستید و استرس زیادی را تحمل میکنید. ازشما میخواهم به خاطر خودتان و مادرتان هم شده سعی کنید آرامش داشته باشید
دز فرصت مناسبی با مادرتان صحبت کنید و نگرانیها و حالاتی که دارید را بازگو کنید
ازمادرتان بخواهید بخاطر شما و برادرتان هم شده حتما نزد مشاور بروند .اگر مشکل مالی دارند از مشاوران بهزیستی کمک بگیرند
مادرشما نیاز به کمک فرد متخصص دارند