نازایی ثانویه

سلام خسته نباشید

من هشت ماه برای بارداری دوم اقدام کردم اما نتیجه نگرفتم . شوهرم سالمه . پریود هام منظم و خوبن . خودمم با ورزش وزنمو کم کردم اما بعد هشت ماه متفورمین 500 خوردن این ماه سونو دادم فولیکولم روز دوازده سیکلم 17 بود. دکترم قرص ویتامین ای . اومگا 3 . زینک و سی . د 3 . اینارم داد تا بخورم . به نظر شما فایده ای داره ایا من باردار میشم یا دیگه نمی تونم باردار شم ؟ زایمان اولمم سزارین بود

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام اكر تا دوسه ماه هم نشد از نظر باز بودن لوله هاي رحمي هم بررسي شويد