سلام من دوساله که عقدم ۱۸سالمه ازدواج ما درواقع زوری بود و من اصلا هیچ علاقه ای نسبت به همسرنداشتم و در واقع تاهمین الان هم نمیشه گفت که حس خاصی نسبت بهش پیدا کردم فرهنگ و رفتار ورسوم همسرم و خانوادش باما تفاوت زیادی داره و برام سخته پذیرش اونها از طرفی اصلا نمیتونم به طلاق  فکر کنم ما توی دوشهر دور از هم زندگی میکنیم و معمولا تا حالا رابطه عاشقانه خوبی نداشتیم و بااینکه ۲ماه یک بار همدیگرو میبینیم بازم باهم سردیم تا حدودی و مدام در حال بحث و قهر و دعوا هستیم حتی ایشون چند بار میخواست بزور بکارت منو بگیره و بارها کارمون بر سر روابط جنسی و چیزای دیگه به کتک کاری کشیده شده از طرفی سعی میکنم باهاش مدارا کنم ولی خب ایشون مدام در حال تخریب شخصیتی من هست و اصلا باهاش لذت نمیبرم و وقتی هست احساس ناراحتی و معذب بودن دارم چون اونم از هیچکدوم از رفتارای من خوشش نمیاد و از همه مهم تر اون اصلا به نیاز های جنسی من توجه نمیکنه و براش مهم نیست و من مدتیه که بخاطر فشارهای زیاد جنسی مجبور به خودارضای شدم و به این کار عادت کردم و نمیتونم ترک کنم چون در اون صورت باید نیازهامو سرکوب کنم و کسی هم نیست که ببتونم باهاش اونهارو از بین ببرم و الان باتمام این مشکلات مشکلات مالی هم برای همسرم و هم برای پدرم به وجود اومده و من این وسط بی چاره موندم و هیچ راهی به ذهنم نمیرسه و میشه گفت که دیگه بریدم😔

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
شما هنوز زندگی مشترکتان را شروع نکردید و مشکلات بسیار زیادی از نظر روابط عاطفی جنسی و ... دارید .
با توجه به اینکه  عقد هستید و هنوز هیچ اتفاقی از نظر روابط جنسی بینتان نبوده توصیه میکنم کمی آگاهانه تصمیم بگیرید چون در اینده دچار مشکلات زیادی خواهید شد اگر بخاطر حرف دیگران از جدایی میترسید بدانید که هیچ کس مهمتراز خودتان نیست
باتوجه به سن کمی که دارید توصیه میکنم حضوری نزد مشاور خانواده بروید و به پدرتان صجبت کنید و شرایطتان را توضیح دهید وتا دیر نشده برای ادامه یا جدایی این رابطه تصمیم بگیرید