سلام مامانا من و شوشو پنج روز پیش برای بارداری اقدام کردیم بعد از هفت سال،بنظرتون احتمال اینکه باردار باشم چقدره؟ راستی امروز بیبی چک زدم اما منفی بود،و در دوران تخمک گذاری هم اقدام کردیم ،لطفا زودتر بهم جواب بدین مم فقط گاهی یکم دلپیچه دارم ،همین
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

عزیزم به این زودی که مشخص نمی شود درهر ماه هم بیست درصد احتمال بارداری هست.