مامانای با تجربه کممممک درباره قطع شیر در 3 ماهگی
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

اینجا بخش مشاوره است مادران پاسخگو نیستند

تجربه شما

پرسش ها و پاسخ های مشابه

کممممک پسرم و دخترم

پاسخ باسلام ايا متوجه شديد چه آسيبي به اون بچه زديد تهديد كردن ،گفتن اينكه ابروت رو ميبرم به همه ميگم اينها چه استرس و ترسي رو تو ذهن اون بچه ميسازه قبل از اينكه نگران تاثير اين اتفاق براي فرزندانتون باش...

مامانای عزیز به نظرشما بهترین متخصص برای ختنه کدوم دکتره؟

پاسخ سلام سایت مشاوره وارد شدی با متخصص کودکان خودتان مشورت کنید

سلامممممممممممم خسته نباشید خواهش میکنم جوابم رو بدین پسری ۱۱ ماهه دارم که حدود یک ماهه که دست طرف

پاسخ این یک نوع خودارضاعی در بچه هاست که در دختربچه ها شایع تر است با مطب من تماس بگیرید