سلام من 16 مهر سوال کردم . و چند بار بعدش هم پیام دادم که اصلا توجهی نشده بعد از گذشت تقریبا یکماه. فکر نمیکنید این توهین به کاربراتونه ؟!
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام کاربر عزیز لطفا دقت کنید که در وهله اول دسته بندی سوال رو درست انتخاب کنید و اینکه اگر سوالتون نیاز به پاسخ فوری داره حتما به متخصص مربوطه به صورت حضوری مراجعه کنید چون همونطور که خودتون می دونید تعداد سوالات در این بخش بسیار زیاده و ممکنه لازم باشه کمی صبور باشید. در نهایت اگر ممکنه سوالتون رو مجددا و با انتخاب دسته بندی صحیح مجددا ارسال کنید. با تشکر