سلام خسته نباشید من 24 سالمه یکماهه عروسی کردم یک هفته بعد از ازدواجم پریود شدم البته سه چهار روزی همش لکه بینی بود بعد پریودی شروع شد بعد از دوره هفت روزه باز لکه بینی داشتم دکتر متخصص رفتم و سونو دادم کیست در دو تخمدان داشتم داروهامو مصرف کردم الان هم بعد رابطه لکه بینی و گاها خونریزی دارم و هم نزدیک دوره پریودیه که باز لکه بینی دارم ایا هنوز کیست من خوب نشده یا مشکل جای دیگست .و اینکه اول رابطه واسه من خیلی درداوره ایا مشکل زناشوییمون هم مربوط به همون کیسته ؟ ممنون میشم از جواابتون
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

معمولا کیست دو ماه طول می کشد تا خوب شود درد موقع نزدیکی باید معاینه شوید.