سلام، خسته نباشید!

خواهرم ۵ ساله نازایی داشتن، این وسط یه بارداری خارج رحم داشت که لوله چپ از دست داد!

تخمدان راست که لوله سالم کیست درموئید ۴.۵ سانت داره!  با همین وضعیت پارسال طبیعی باردار شد و همه چی خوب پیش رفت! بچه بریچ بود دکترشون گفتن هفته ۳۸ سزارین میشی و کیست هم خارج میکنیم

متاسفانه هفته ۳۵ خونریزی کرد و اورژانسی بستری شد، دکتر خودش هم مسافرت بود!

پزشک شیفت بچه بریچ و نارس مجبور کرد طبیعی زایمان کنه و سزارین نکرد! زایمان طولانی شد ، بچه بعد تولد با احیا برگشت اما متاسفانه یه هفته تو دستگاه بود و فوت شد!

الان ۴ ماه از زایمان طبیعی گذشته و قصد بارداری مجدد داره، حال روحیش داغون و به گفته روانپزشک فقط این میتونه بهترش کنه!

شانس طبیعی باردار شدن داره؟ با یه لوله و همون تخمدان که کیست داره؟

میتونه داروی تحریک تخمدان استفاده کنه واسه زودتر باردار شدن؟ مشکلی واسه کیست ایجاد نمیشه یا بزرگ تر شه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

جراح و متخصص زنان و زايمان

سلام. كيست درموييد حتما بايد جراحي بشه.