سلام خسته نباشید من ۷ ساله ازدواج کردم همش به شوهرم شک دارم چون باهام خیلی سرده نه نزدیکم میشه نه باهام زیاد حرف میزنه کلا اگه حرف هم بزنه دعوامیکنه  ازاون موقعی که باردار شدم اینطوری شد تاالان بعداز زایمان هم باهام همین رفتار رو داره .. همش حس میکنم گوشی مخفی دیگه ای هم داره چیکارکنم تااین شک هام برطرف بشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
اشاره کردید بعداز بارداری نسبت به شما سرد شده اند.ایا تمایلی به بارداری شما داشتند؟ ایا در دوران بارداری رابطه جنسی داشتید؟ و یا مشکلی در روابط زناشویی نداشتید؟ فرزندتان چندساله هستند
باهمسرتان صحبت کنید و دلیل این رفتارشان را بپرسید
شما در ۱۴سالگی ازدواج کرده اید ایکاش به سن همسرتان هم اشاره میکردید
بجای شک گفتگو کنید تا ریشه این رفتار مشخص شود خواسته های همسرتان را بشنوید و نیاز خودتان راهم مطرح کنید. درصورت امکان مشاوره فردی انجام دهید و در ادامه جلساتتان از همسرتان بخواهید تا با مشاور شما صحبت کنند تا بتوان علل این یی توجهی را تشخیص و درمان کرد