با سلام شرمنده وقتتون رو میگیرم و با تشکر که سوال قبلی رو جواب دادید به خاطر عفونت کرم کلیندا مایسین و قرص کتوکونازول 200 وآلفن ایکس ال 100و سیپروفلو کساسین برام تجویز شده ایا مصرف این داروها مشکلی برا اقدام به بارداری به وجود نمیاره بعد از اینکه مصرف داروها تموم شد میتونم به بارداری اقدام کنم یا باید مدتی بگذره؟
پاسخ مشاور

جراح ومتخصص زنان وزایمان دارای برد تخصصی با مدرک لاپاروسکوپی وهیستروسکوپی وسکس تراپ

مشکلی ندارد