سلام وعرض ادب شرمنده مدتی که با اقایی آشنا شدم که هم سن خودمه 2ساله جدا شده و ی پسر5ساله هم داره من خودم با علاقه ای که بهش دارم قبول کردم اما خانوادم سخت مخالفت میگن میگن اذیت میشی بیشتر به بچت اهمیت میده تا تو. فامیلا چی میگن بعد34سال ازدواج کرد اونم با یکی که بچه هم داره خواهش میکنم بگین من چیکار کنم ی راهی بزارین که راضی بشن ممنون میشم
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز بنظر میاد شما تصمیم خودتون رو گرفتید که دنبال راهکار هستید که خانواده تان را راضی کنید در مشاوره ازدواج نیاز به هردوطرف هست تا صحبتهاشون شنیده بشه .ملاکهای هر دوطرف رو بدونیم مورد شما که خاص تر هست .پس پیشنهاد میکنم با یک مشاور ازدواج صحبت کنید اگر مشاوره تشخیص داد میتونید ازدواج کنید میتونند با خانواده شما هم صحبت کنند قبل از اینکه به مشاوره برید به چند نکته توجه کنید که میتونه به مشاورتون کمک کنه وزودتر به نتیجه برسید علت جدایی ایشون مهمه. به چه علت جدا شدند؟ خودتون از چه طریقی اشنا شدید ایا طرف مقابل شما قبول میکنند که شما با همسر سابق ایشون دیدار داشته باشید ویا تلفنی صحبت کنید؟ نظر خانواده ایشون چی هست؟ انها در مورد عروس سابقشون چه نظری دارند بخاطر تجربه ای که دراین سالهای مشاوره داشتم مواردی شبیه شما بسیار بوده که بعد ازدواج پشیمان شدند ونتونستند فرزند همسرشون رو در کنار خودشون قبول کنند این بسیار موضوع مهمی هست. وبرمیگرده به تصمیم شما ایا در خودتون این قدرت رو میبینید که به یکباره مادر یک فرزند 5ساله شوید. با خودتون صادق باشید ببینید ملاک وهدفتون از انتخاب ایشون چی هست ایا بخاطر بالا رفتن سنتون وخسته شدن از شرایط زندگی مجردی تن به این کار میدید یا واقعا در این اقا ملاکهایی هست که شما رو اغنا میکنه اگر به نتیجه مثبت رسیدید بهتره قبل از هر اقدامی با ایشون وپسرشون چندباری بیرون برید وواکنش پسرشون رو نسبت به خودتون ببینید شما باید در رفت وآمدهای قبل از ازدواجتون پسر ایشون هم همراهتون باشند تا حس خودتون رو هم بسنجید واقع بین باشید . اگر به شناخت کامل از خودتون وخواسته هاتون از زندگی رسیدید این ازدواج میتونه بدون مشکل باشه و رضایت خداوند رو هم در پی داره که برای کودکی معصوم مادری میکنید ولی اگر بخاطر فرار از شرایط فعلیتون میخواید این کار رو بکنید که بزرگترین خیانت رو در حق خودتون وطرف مقابلتون واون کودک طفل معصوم میکنید حتما باید نفر سومی که یک مشاور هست در این زمینه به شما کمک کنه موفق باشید