آمنوره اولیه

سلام من آمنوره اولیه دارم چندین سال فقط با استروژن و پروژسترون پریود میشدم اول رحم و تخمدانم کوچیک بود بعد به مرور بزرگ شدن بعد ازدواج دوبار دکتر رفتم باردار نشدم الان با پروژسترون خالی پریود میشم به نظر شما من میتونم طبیعی باردار بشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

ممکن است تنبلی شدید تخمدان یا امنوره هیپوتالامیک داشته باشیدد. به فوق تخصص نازایی مراجعه کنید .