پشیمانی بعد از بچه دار شدن

سلام من الان ۴ ماهه زایمان کردم ولی از روزی که بچه به دنیا اومد احساس پیشمانی بهم دست داد طوریکه هی میگم کاش به سال بعد برگردم همیشه بیحالم و استرس دارم دوست دارم به زندگی قبل بچه دار شدن برگردم . بچه دار شدنمم ناخواسته نبود . ولی الان خیلی پشیمونم . ایا این پشیمونی به افسردگی ربط داره ؟ خوب میشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
احساساتی که تجربه میکتید میتواند عوارض افسردگی بعد زایمان باشد از طرفی بخاطر سختی هایی که نگهداری و مراقبت از فرزند بهمراه دارد احتمالا دچار خستگی و ضعف بدنی شده اید
حتما با یک روانشناس صحبت کنید و از همسر و خانواده تان بخواهید در نگهداری فرزندتان کمکتان کنند و ساعاتی از روز را به خودتان اختصاص دهید