درمان تنبلی و بی ارادگی

با سلام  و عرض خسته نباشید خدمت شما

متاسفانه من آدم بی اراده ای هستم و هر کاریو ک شروع میکنم بعد مدت کوتاهی ولش میکنم

لطفا راهکار مناسب و قطعی برای حل این مشکل بزرگ ارائه بدید

واقعا این موضوع برام خیلی مسئله بزرگیه خیلی

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
یکی از دلایلی که کارها را نیمه کاره رها میکنید بخاطر عدم اولویت بندی و نداشتن هدف در زندکیتان است

کمبود انرژي يكي از عوامل تاثيرگذار بر تنبلي است. مراقب سطح انرژی خود باشید. ورزش کنيد
کار را از هر نقطه ای که برای تان راحت تر است ، آغاز کنید ؛ زيرا همين كه قدم اول را برداريد نيمي از راه را پيش رفته ايد.
محدودیت زمانی تعیین کنیدبرای انجام کار مهم خود ، یک ضرب الاجل زمانی تعیین کنیدو با تمام وجود به آن متعهد باشید
برای خودتان پاداش تعیین کنید
به
جاي استفاده از واژه «بايد» براي انجام كارها ، سعي كنيد مزاياي ملموس و منطقي آن كار را در ذهن خود برجسته كنيد. ذهن ناخودآگاه شما از حس تحکم و اجبار بیزار است.
پيش از اقدام به هر كاري ، بايد برچسب هايي را كه احتمالاً تاكنون به خودتان در مورد اهمال كاري تان مي زديد فراموش كنيد.
به جاي اين كه انتظار داشته باشيد حس تنبلي هيچ گاه به سراغ تان نيايد ، بكوشيد اين حس را مديريت و بيشتر اوقات از آن اجتناب كنيد