افسرده و بی ارادگی و افکار منفیم مانع پیشرفتمه

سلام قبل از همه چيز ميخواسم تشكر كنم از اين كه وقت ميذاريد و پاسخ ميداد

من يه دختره ٢١ سالم امسال تصميم گرفتم كنكور بدم واقعا حس ميكنم كه ميتونم تو مسيري كه انتخاب كردم موفق بشم چون خيلى خوب همه چى و ياد ميگيرم و انگيزه زيادي دارم(يا شايد داشتم)

همه چى خيلى خوبه تا يه موقه هايي خيلى بي دليل افسرده ميشم و انگيزه ام و از دست ميدم.. البته اين افسردگي خيلي وقتا با پريودم همراه ميشه ولى بعضي وقتام اين طورى نيست

تو دوره ي افسردگيم همش دوست دارم بخوابم از بدنم ايراد ميگيرم حوصله ي درس خوندن يا انجام كاري و ندارم بي دليل گريه ام ميگيره و ناخودآگاه ذهنم سمته اتفاقاي بد كشيده ميشه

وقتى افسرده ميشم خودارضايي ميكنم من تو شرايطه عادي انقد سرم شلوغه كه حتي بعضي وقتا فرصتي ندارم براي اين كارا يا به ندرت خيلى كم خودارضايي ميكنم اما وقتى افسرده ميشم خيلى زياد ميشه

يه سرى افكاره خيلى سياهى تو ذهنم مياد چيزايه مزخرف

البته ناگفته نمونه من دوستى داشتم كه به شدت ادمه بي اراده و افسرده اي بود و ما خيلي صميمي بوديم .يه موقه هايي فك ميكنم تاثيراته اونه رو من البته الان باهاش قطع رابطه كردم چون فهميدم چه تاثيراته منفي روم داشته

من ميخوام كارايه بزرگي انجام بدم يه سري برنامه ي فوق العاده برايه زندگيم دارم اما اين افسردگي و بي اراده بودنم تو بعضي از مقاطع خيلي زياد عقبم ميندازه

خيلى ام در مورده احساساتم تنهام يعني يه بار نشده مثلا مامانم بياد تو اتاق پيشم بشينه بگه دخترم مشكلي هست تو زندگيت چيزي هست كه ازارت بده ؟

وقتي ام بهش ميگم خيلي سرسري بهش نگا ميكنه مثلا ميگه ديروز بيرون بودي در حالي كه حسه بده من با بيرون رفتن درست نميشه

چي كار كنم به نظرتون؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
اشاره کردید بیشتر زمانی که دچار سبکل ماهانه هستید این حالات در شما دست میده که کاملا طبیعیه. خودارضاییتون هم رابطه مستقیمی با استرس داره
از اونجایی که این حالات مانع درس خواندن و برنامه ریزی شما شده بهتر است با روانشناس صحبت کنید شاید نیاز به دارودرمانی داشته باشید
ولی در مجموع برای رفع این حالات بهتراست حتما ورزش را در راس کارهای خود قرار دهید با دوستانی که میتوانند حال شمارا خوب کنند وقت بگذرانید از تمرینات ذهنی و یوگا استفاده کنید وتا جایی که میتواتید تنها نمانید مثلا برای درس خواندن از کتابخانه استفاده کنید
ایام به کام