بازگشت به همسر اولم بخاطر پسرم

بعد ۱۴ سال طلاق گرفتم. پسر۱۳ ساله دارم.حدود ۴ ماه جدا زندگی میکنم اما پسرم اصرار به برگشتنم داره و خانوادم بخاطر پسرم انتظار دارن به زندگیم برگردم. من به کس دیگه ای علاقه و قصد ازدواج دارم .اما نمیدونم تو این شرایط چیکار کنم ؟ پسرمو چطور قانع کنم قصد برگشتن ندارم.حس میکنم برگردم به خودم ظلم میکنم به زور دوباره به اجبار زندگی کنم من به همسرم علاقه ندارم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل شاغل وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

متخصص روانشناسى بالينى و سلامت

با سلام
ممنونم از اعتماد شما
اگر رابطه قبلی شما اونقدر بد بوده که شما را وادار به جدایی کرده برگشتن به اون رابطه احتمالا کار درستی نیست اگر محیط خونه پر از تنش باشه فرزند شما بیشتر آسیب میبینه
اما اینجا یک نکته هست اونم اینه که هم پسر شما هم خانواده شما اصرار به بازگشت دارن پس شاید رابطه قبلی اونقدرها هم بد نبوده وگرنه بقیه چنین اصراری نداشتن
پسر شما در سن حساسیه و پذیرش یک مرد دیگه کنار شما براش سخت خواهد بود
برای این کار نیاز به آمادگی داره
حتما برای ازدواج مجدد از یک مشاوره خانواده کمک بگیرین و به تنهایی تصمیم نگیرین ما قرار نیست که خودمون را قربانی کنیم اما نمیتونیم اثر تصمیماتمون روی بقیه را هم نادیده بگیریم
پاینده باشید
 دکتر مریم امیدبیگی