علائم و احتمال بازگشت دیابت بارداری

با سلام من دو سال پیش دیابت بارداری داشتم و انسولین میزدم سه ماه آخر. سه ماه بعد از تولد دخترم آزمایش قند دادم ناشتا روی ۹۵ بود تا الان دیگه آزمایش ندادم تا اینکه تازگی هر چی میخورم انگشتان پام درد میگیرن احساس برق گرفتگی کف پا دارم و با دستگاه تست خون خانگی قند ناشتا مو چک کردم روی ۱۰۷ بود. آیا من به ديابت مبتلا شدم

اطلاعات تکمیلی

سن۳۵جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

با عرض سلام

خیلی خوشحالم که به شرایط بدنتون اینقدر توجه میکنید ولی نگران نباشید در انگشتان پا و احساس برق گرفتگی میتواند ناشی از کمبود ویتامین باشد چون قند شما بالا نیست ولی برای اینکه خیالتون راحت تر بشود بهتر است سالی 1 بار به آزمایشگاه مراجعه فرمایید برای گرفتن(a1c=معدل قند 3 ماهه وfbs= قند ناشتا) مراجعه فرمایید.

دستگاه تست قند میتواند به شما هشدار دهد که به آزمایشگاه مراجعه کنید.

قند ناشتا

کمتر از 100 غیر دیابتی

100 تا 126 پیش دیابت

126 به بالا دیابت حساب میشود

برای داشتن اطلاعات بیشتر با شماره 82433-021 داخلی 1 تماس حاصل فرمایید.