مشکلاتم در ورزش کردن

سلام. من وقتی ورزش میکنم تپش قلب خیلی زیادی میگیرم و وقتی حرکاتم بشین و پاشو داره به شدت جلوی چشمام سیاهی میره و نمیتونم ادامه بدم. توی ورزش انگار فشارم به شدت میفته و این چنین حالت هایی دارم همیشه. به خاطر همین خیلی کم ورزش میکنم. علت چیه؟ چیکار باید بکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
علت مشکل شما کمبود مصرف مایعات و آب است. میزان مصرف آب رو بیشتر کنید. در صورت داشتن سایقه کم خونی مکمل مناسب با تجویز متخصص تغذیه استفاده کنید