چیکار کنم خودم بتونم مشکلاتمو حل کنم ؟

من یه اخلاق بدی که دارم اینه که همه چیزو با مادرم در میون میذارم از زمان دبیرستانم اینطوری هستم از مامانم مشورت میگیرم تو حل مشکلاتم اما الان که ازدواج کردم چند ماهی هس که عقد کردم و نامزدیم مامانم رو ناراحت میکنم نمیخوام اون هم ناراحت بشه به جز اونم کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم اما دیگه میبینم اونم تاب و تحمل دیگه نمیکنه از نامزدم هم اصلا راضی نیستم دیگه خسته ام کرده با جر و بحث زیاد یه خواهر داره همیشه پرش میکنه هیچ وقت هم حق رو به من نمیده خیلی ازش ناراحتم چیکار کنم ؟ اول از همه چجوری یاد بگیرم درون گرا تر باشم به مامانم دیگه چیزی نگم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
مشورت کردن و درد ودل کردن شما با مادرتان نه تنها بد نیست بلکه نشان از صمیمی بودن رابطه مادرو فرزندی شماست
مشورت کردنتان را قطع نکنید ولی برای اینکه مشکلاتتان حل شود با مشاور مشورت کنید
شما باید در مورد مسائلتان با فردی متخصص مشورت کنید
مورد بعدی شرایط نامزدتان است . دوران نامزدی دوره شناخت است اگر باهم مشکل دارید حتما جدی به ان فکر کنید و با مشاور در میان بگذارید تا بعدها دچار مشکلات اساسی نشوید